In aceste conditii, s-au dezvoltat companiile de amanet auto, care ofera oricarei persoane fizice sau juridice, imprumut cu masina pe 30 de zile. Avantajul major al acestui tip de creditare este rapiditatea, deoarece oamenii pot face rost de bani lichizi pentru a-si rezolva problemele financiare urgente in doar 30 de minute. Un alt beneficiu este simplitatea dosarului de credit, pentru care este nevoie de foarte putine documente: buletinul, cartea si talonul masinii.

Persoanele juridice trebuie sa mai prezinte si actul constitutiv, CUI-ul si stampila societatii. In ambele cazuri, pentru a primi imprumutul cu masina este necesar ca proprietarul sa lase ambele chei ale masinii la firma de amanet auto.

Oamenii care intampina probleme financiare nepravazute apeleaza tot mai des la acest tip de creditare pentru care nu este nevoie de adeverinta de venit, alte documente justificative sau copii legalizate, acestea constituind o cheltuiala in plus si multa alergatura prin oras. In plus, nu conteaza istoricul din Biroul de Credit.

Cum decurge acordarea unui imprumut cu masina?

1.Primul pas consta in evaluarea autoturismului la telefon. In functie de anul in care a fost fabricat si de starea in care se prezinta, solicitantul poate primi pana la 75% din valoarea reala de piata a masinii. Tot la telefon, se stabileste comisionul, care poate fi curpins intre 0.01%-0.3%/zi
si durata creditului.

2.Apoi solicitantul se prezinta la sediul firmei, impreuna cu autoturismul si documentele necesare, pentru a semna contractul cu firma de amanet auto. In general, acesta se incheie pe o perioada de 30 de zile, dar poate fi prelungit inca 14 zile, fara sa existe vreo schimbare de comision. In plus, nu exista penalizari sau alte costuri suplimentare. Contractul este foarte transparent, comisionul fiind singurul cost al unui Imprumut cu masina.

3.Cel
de-al treilea pas consta in primirea banilor pe loc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Imprumutul cu masina este flexibil si este conceput sa rezolve problemele financiare in mod rapid si fara dureri de cap sau alergatura inutila. In timpul derularii contractului, masina sta intr-un parc auto, unde este acoperita cu o prelata si pazita non stop de o firma specializata. Proprietarul are oricand acces online la imaginile video, pentru a se asigura ca bunul lasat in garantie este in siguranta. Daca acesta ajunge in imposibilitatea de a achita imprumutul cu masina, il poate renegocia sau refinanta in orice clipa. In plus, proprietarul poate vinde masina direct din parcul auto, pentru a achita imprumutul si a plati comisionul aferent, iar diferenta ramane in buzunarul lui.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si