In general, gripa se manifesta prin scurgeri nazale, febra, tuse sa dureri musculare, insa simptomele variaza de la individ la individ, la fel si posibilele tratamente pentru a combate aceasta boala.

Daca va simtit slabiti, tusiti, aveti o stare apatica, scurgeri nazale sau febra, cel mai indicat este sa mergeti la medic pentru un consult profesionist, in urma caruia veti primi tratamente potrivite.

Starea gripala indica o slabire a imunitatii, iar in acest caz, ii puteti da organismului dumneavoastra o mana de ajutor pentru a se intari. Cele mai recomandate tratamente naturiste recomandate sunt: baile caldute, supa de pui sau ceaiul indulcit cu miere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cand suferi de gripa, cel mai indicat ar fi sa te odihnesti, sa stai la caldura si sa-ti iei o pauza de la activitatile solicitante.

Daca te hotarasti sa iei tratamente medicamentoase pentru gripa, cel mai indicat ar fi sa mergi la medic, inainte de a lua pastille.

In urma consultului, ti se va prescrie exact tratamentul de care ai nevoie pentru a combate gripa, fara riscuri sau efecte secundare nedorite.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si