Specialistii spun ca, dimpotriva, anul 2016  a fost, pana acum, unul dintre cei mai siguri ani din istoria recenta a avatiei.

„Au avut loc opt accidente si 167 de decese, spre deosebire de media de zece incidente si 205 decese de pana acum”, a explicat editorul Airlineratings.com, Geoffrey Thomas, pentru CNN.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Expertii sustin ca numarand incidentele aviatice si numarul mortilor nu este singura modalitate de a determina siguranta. Un alt factor ce trebuie luat in considerare este si traficul.

Potrivit datelor furnizate de Asociatia Internationala de Transport, peste 3.5 miliarde de persoane au zburat in siguranta in 37.6 milioane de zboruri, in 2015. Intr-un alt raport lansat la inceputul acestui an se arata ca si anul 2015 a fost unul sigur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si