Or fi ele mult pre putine gradele in termometre, insa frigul devine o amintire pentru doamnele si domnisoarele care pasesc pragul magazinelor. Inceputul de an aduce colectii noi pentru toti cei care adora sa fie in pas cu moda. Fie ca vorbim despre camasi, bluze, pantaloni sau sarafane, pentru fiecare exista cel putin doua sau trei combinatii ideale.

Toate aceste articole abia au fost expuse.

Sunt tinute pentru croaziere. Abia au ajuns pentru sezonul urmator. Este trendul alb-negru, care este la moda acum.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

DEREN DVOOR, manager magazin: „ Totul este un pic mai inchis,desi in Florida nu este asa de frig, asa ca hainele noastre sunt ceva mai deschise”.

Si cum in Florida excursiile pe vase de croaziera sunt la ordinea zilei, designerii au pregatit tinute nou-noute pentru acest sezon. Nu doar tinutele marinaresti isi gasesc loc in vitrinele magazinelor. Oferta este cu adevarat generoasa.

DEREN DVOOR, manager magazin: „Pentru o excursie pe un vas de croaziera albul este cel mai potrivit, asa ca oamenii porata destul de mult alb aici. Alb si negru intotdeauna se vinde”.

Daca aveti dubii in privinta alegerii, nu va faceti griji! In fiecare magazin tilistii sunt gata sa va vina in ajutor.  „Sunt cateva nuante de pastel interesante si o combinatie frumoasa de galben deschis si roz deschis, dar si nuante de verde, ceea ce este un pic neobisnuit pentru noi in perioada aceasta”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si