Carina din filmul „Îngerașii” difuzat pe Acasă TV a devenit o femeie în toată regula. Din micuța blondină cu ochii albaștri acum este o tânără sexy și pregătită de viață. Jennifer Dumitrașcu se pregătește intens pentru examenul de Bacalaureat, apoi vrea să dea admiterea la facultate. Fata a povestit în cadrul unei emisiuni TV ce drum va urma în viață.

Citeste si: VIDEO- Acasă la Raluca Paraschiv- o vilă superbă în afara Bucureștiului

După 13 ani de la prima apariție TV, Jennifer este de nerecunoscut. Blondina a spus în cadrul unei emisiuni televizate ce meserie va urma în viitor. Jennifer Dumitrașcu este în pragul examenului de bacalaureat. Ea s-a pregătit pentru a susține examenul maturității, arată spynews.ro.

Citeste si: Kanal D si Radio Impuls, premiate la Gala “Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021”. #Kanal D, distinctie pentru Excelenta in Televiziune, iar Radio Impuls a fost premiat pentru cresterea spectaculoasa in audiente

Jennifer Dumitrașcu- o carieră în Psihologie

Carina din „Îngerașii” a mărturisit că vrea să meargă la Facultatea de Psihologie, însă în același timp vrea să urmeze și cursurile Facultății de Teatru pe care le va face în paralel. Tânăra a afirmat că pasiunea pentru actorie nu dispare. „M-am decis să urmez Facultatea de Psihologie, chiar dacă nu e în mediul artistic. Eu consider că mi se potrivește foarte bine, cred că altă facultate nu mi se potrivește mai bine.

Eu cred că o să mă ajute foarte tare, eu chiar dacă sunt deschisă sunt o persoană care se sensibilizează foarte ușor. O să dau și la Teatru în paralel, nu o să las această treabă cu arta niciodată”, a spus Jennifer Dumitrașcu în emisiunea TV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Alina Laufer și Ilan au doi gemeni adorabili și o familie superbă

În privința relațiilor amoroase, Jennifer Dumitrașcu este extrem de discretă. Mulți băieți întorc capul după ea atunci când o văd. Întrebată dacă are iubit, tânăra a mărturisit că nu oferă detalii pe motivul că tatăl ei o privește de acasă.

carina din îngerașii jennifer dumitrașcu
Jennifer Dumitrașcu - acum.[Sursa foto: Instagram]

Ea este extrem de apreciată în mediul online, ba chiar băieții îi lasă zeci de comentarii și aprecieri.

Citeste si: Până acum s-a ferit să o spună! De ce nu a devenit Carmen de la Sălciua mamă? Adevăratul motiv: „Pentru că sunt...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si