Close sidebar
Close sidebar

Carnati infestati cu hepatita! Mii de oameni s-ar fi imbolnavit dupa ce au cumparat mezeluri de la un supermarket

Un supermarket din Marea Britanie ar fi imbolnavit mii de oameni cu hepatita, fara sa vrea, a avertizat Serviciul Public de Sanatate.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Avertizarea vine dupa ce oamenii de stiinta au urmarit obiceiurile de consum a 60 de pacienti diagnosticatI cu hepatita de tip E. Virusul a fost transmis prin preparate din carne de porc, in Tarile de Jos si Germania, noteaza metro.co.uk.  Ajuns in corp, acesta poate provoca ciroza si leziuni neurologice.

Serviciul Public de sanatate din Anglia a transmis ca toti oamenii infectati au cumparat carnati de la o anumita marca si sunca feliata preambalata din acelasi lant de magazine.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cercetatorii estimeaza ca intre 150,000 si 200,000 de britanici se imbolnavesc anual din cauza carnii de porc infestate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI