Carol Ferdinand a venit pe lume in luna ianuarie a anului 2010, printesa Lia avand 58 de ani atunci cand a nascut. Bucuria a fost fara margini pentru cuplul cu sange albastru, baietelul fiind un miracol indelung dorit.

Invitat la Teo Show, pustiul a dat dovada de o dezinvoltura isita din comun, fiind foarte comunicativ si povestit fara emotii despre pasiunile sale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Merg la scoala. E bine, stau opt ore acolo. As vrea sa fac mai mult sport la scoala. Imi place baschetul. Pot si cu spatele! Fac scrima, sah, inot. Imi place fandarea, imi place aceasta miscare. Mi-a placut mult cum a fost la ziua mea. M-am jucat mult in apa”,  a declarat Carol Ferdinand.

Se pare ca si micutul Carol Ferdinand, la fel ca Regele Mihai si Nicolae de Romania, a mostenit o pasiune puternica pentru masini, micutul dorindu-si sa conduca o masina de curse.

„Cand o sa ma fac mare vreau sa conduc o masina de curse. Imi plac si trenurile, dar imi plac mai mult masinile”, a mai spus el.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si