Pentru respectarea recomandărilor de distanţare socială, primăria orașului Amsterdam a implementat traficul cu sens unic în zonă şi a monitorizat cu atenţie fluxul de vizitatori, înainte de a considera zona prea aglomerată. „Nu veniţi în Cartierul Roşu. Este prea aglomerat”, avertiza sâmbătă seara pe Twitter o postare de pe contul municipalităţii.

Citeste si: Ce zodie înșală cel mai mult. Astrologii: vara nu rezistă tentațiilor

Lucrătorii sexuali din Olanda, mulţi activând în Cartierul Roşu, şi-au putut relua activitatea de la 1 iulie, informează Agerpres, după ce industria a încetat efectiv să mai funcţioneze în timpul pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Pirui și Daiana de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară în România

O destinaţie turistică populară, oraşul a înregistrat un aflux de turişti în ultimele săptămâni, în contextul relaxării restricţiilor şi a redeschiderii graniţelor în mai multe ţări europene.

Presiune pe Guvernul olandez

De la 1 iulie toate „joburile cu contact” au fost din nou permise în Olanda, o decizie care privește în mod special lucrătorii sexuali.

Guvernul dorise anterior redeschiderea caselor de toleranță la 1 septembrie dar angajații din domeniu au dorit să își reînceapă activitatea mai devreme.

Citeste si: Doliu în lumea scriitorilor. A lăsat în urma lui legende

Prostituția este legală în Olanda din 2000, lucrătorii sexuali fiind nevoiți să se înregistreze la camera de comerț și să plătească o taxă pe venit. În jur de 7.000

de persoane activează în domeniu doar în Amsterdam, 75% din prostituate provenind din țări cu venituri scăzute din Europa de Est.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si