Astrologii au nominalizat până acum, în topul zodiilor cu apetit pentru înșelarea partenerului, trei semne zodiacale: Berbecii, Gemenii și Săgetătorii. O nouă zodie vine în forță în atenția psihologilor și specialiștilor în astre. Conform unui studiu realizat de site-ul EduBirdie și prezentat de Cosmopolitan.com, Leii au un mare apetit pentru "vizitele prin vecini".

Citeste si: O studentă vindecată de Covid-19 trage un semnal de alarmă: „Virusul există!”

Fiecare semn zodiacal are propriile tendințe de a fi într-o relație de durată sau de scurtă durată, stelele nu vor spune niciodată negru pe alb cine trișează într-o relație și cine nu, ci oferă doar tendințe spre a fi mai ușuratic sau mai romantic. Cei care au realizat studiul citat au combinat explicațiile experților cu răspunsurile date chiar de partenerii din diverse zodii.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se mută în Italia. Anunțul a fost făcut

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Leii adoră aventurile, având o personalitate înflăcărată și acțiuni pe măsură. Conform sondajului, aproape 36% dintre Lei au înșelat cel puțin o dată sau au fost aproape de înșelare- cel mai mare procent din lista zodiilor.

Leii se simt bine în lumina reflectoarelor și, dacă nu le oferiți suficiente aplauze, s-ar putea să se îndrepte spre alți fani care îi laudă și le cântă în strună.

Citeste si: Andreea Pirui și Daiana de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară în România

Alte 3 zodii din topul înșelării

Berbecii. Acest semn zodiacal caută în permanență relaţiile extraconjugale: este pasional, mereu gata să încerce gustul tentaţiilor şi dornic să i se confirme mereu valoarea.

Problema cu Berbecii este că focul pasiunii se cam stinge după ce îşi câştigă partenerul, fiind mai atraşi de căutarea în sine decât de finalitatea ei. Conform sondajului lui EduBirdie, 34% din Berbeci au înșelat sau s-au apropiat "călcatul în străchini".

Citeste si: Scandal după un concert al lui Puya cu 500 de oameni la Mamaia Nord. Club, amendat cu 10.000 lei

Săgetătorii.  Extrovertiți prin natură, iubiții Săgetători au mai multe șanse să părăsească o relație dacă văd că “iarba estemai verde în cealaltă parte”. Dintre cei chestionați de EduBirdie, s-a aflat că 23 la sută dintre Săgetători și-au înșelat sau au fost la un pas să-și înșele partenerul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Tradiția de Sfântul Ilie pe care nu trebuie să o ignori. Ce să nu faci în această zi

Gemenii. Oamenii născuți sub semnul Gemenilor preferă de obicei relațiile întâmplătoare, sportive, astfel că nu este surprinzător că aproape 31 la sută dintre ei au înșelat sau au fost pe-aproape.

Ca un semn de aer super-social, Gemenii se plictisesc cu ușurință. Sub semnul cifrei doi, aceștia au destule interese și hobby-uri pentru două persoane... și chiar dacă una dintre personalitățile lor se implică în monogamie, cealaltă ar putea să nu fie așa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si