Close sidebar
Close sidebar

„Nu veniţi în Cartierul Roşu. Este prea aglomerat”, anunțul primăriei Amsterdam în plină pandemie

Autorităţile din Amsterdam au închis sâmbătă unele străzi din apropierea faimosului Cartier Roşu din oraş din cauza aglomeraţiei şi au sfătuit vizitatorii să evite zona, informează DPA.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru respectarea recomandărilor de distanţare socială, primăria orașului Amsterdam a implementat traficul cu sens unic în zonă şi a monitorizat cu atenţie fluxul de vizitatori, înainte de a considera zona prea aglomerată. „Nu veniţi în Cartierul Roşu. Este prea aglomerat”, avertiza sâmbătă seara pe Twitter o postare de pe contul municipalităţii.

Citeste si: Ce zodie înșală cel mai mult. Astrologii: vara nu rezistă tentațiilor

Lucrătorii sexuali din Olanda, mulţi activând în Cartierul Roşu, şi-au putut relua activitatea de la 1 iulie, informează Agerpres, după ce industria a încetat efectiv să mai funcţioneze în timpul pandemiei de coronavirus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Andreea Pirui și Daiana de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară în România

O destinaţie turistică populară, oraşul a înregistrat un aflux de turişti în ultimele săptămâni, în contextul relaxării restricţiilor şi a redeschiderii graniţelor în mai multe ţări europene.

Presiune pe Guvernul olandez

De la 1 iulie toate „joburile cu contact” au fost din nou permise în Olanda, o decizie care privește în mod special lucrătorii sexuali. Guvernul dorise anterior redeschiderea caselor de toleranță la 1 septembrie dar angajații din domeniu au dorit să își reînceapă activitatea mai devreme.

Citeste si: Doliu în lumea scriitorilor. A lăsat în urma lui legende

Prostituția este legală în Olanda din 2000, lucrătorii sexuali fiind nevoiți să se înregistreze la camera de comerț și să plătească o taxă pe venit. În jur de 7.000 de persoane activează în domeniu doar în Amsterdam, 75% din prostituate provenind din țări cu venituri scăzute din Europa de Est.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI