Ce ingrediente iti trebuie.

6 cartofi medii

Umplutura: 200 gr ciuperci proaspete,

1 ceapa,

10 ml ulei pentru uns cartofii,

50 ml ulei,

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

1/2 legatura patrunjel,

sare si piper dupa gust

Preparare

Cartofii se spala si se curata cu un burete aspru. Se inteapa usor, cu o furculita de jur imprejur, se ung cu ulei si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptor la 200 C pentru 50-60 min, sunt gata cand furculita intra usor.

Se lasa sa se racoreasca cateva momente apoi taiem cu grija capacele. Se scobesc de miez, cu grija, lasand putin miez pe coaja. Miezul se pune intr-un bol  si se paseaza.Intr-o tigaie se pune  ulei la incins, se adauga ciupercile taiate cubulete si lasam  cca 5 min pe foc.Se adauga ceapa taiata marunt, se amesteca cu ciupercile si se mai lasa pe foc cca 2-3 min.

Se adauga sare si piper, dupa gust.Se lasa sa se racoreasca 1-2 min apoi se pune impreuna cu patrunjelul maruntit  peste miezul de cartofi.

Se amesteca bine pana formam o compozitie omogena.Se umplu cartofii scobiti cu compozitia formata, se pun din nou in tava si se dau la cuptor pentru 10 min- 160 C si pentru 5 min cuptorul pe grill, pentru a se rumeni usor.

Se servesc imediat.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si