Close sidebar
Close sidebar

Casa artistei Laura Lavric a fost mistuita de flacari! Sapte autospeciale au intervenit imediat

Momente de panica pentru artista de muzica populara Laura Lavric. Casa artistei a fost cuprinsa de flacari, in noaptea de sâmbata spre duminica, iar pompierii au intervenit cu sapte autospeciale.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit, in magazia de lemne. Casa parinteasca a Laurei Lavric, aflata in satul Costisa, judetul Suceava, a fost cuprinsa de flacari. Totul a avut loc in noaptea dintre sâmbata spre duminica.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"La sosirea echipajelor, ardeau generalizat constructiile din gospodarie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la doua locuinte invecinate. Au ars casa de locuit pe o suprafata de 80 de metri patrati, o magazie de lemne pe 20 de metri patrati, un depozit de furaje si un adapost de animale pe câte 30 de metri patrati fiecare.

Au mai ars circa doua tone lemn de foc, patru tone de furaje si bunuri casnice", a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Galeata, conform sitirpesurse.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI