Close sidebar
Close sidebar

Casa familiei Beckham a fost spartă de hoți. David și Victoria Beckham se aflau în locuință în timpul jafului

David și Victoria Beckham trec plin clipe șocante după ce un bărbat mascat a intrat în locuința lor în valoare de 40 de milioane de lire sterline din vestul Londrei în timp ce se aflau acasă cu fiica lor, Harper.

Alexandra Costea,

Casa familiei Beckham a fost spartă de hoți. David și Victoria Beckham se aflau în locuință în timpul jafului

[Sursa foto: Getty Images]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

David Beckham, în vârstă de 46 de ani, și Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani, se aflau în imobil alături de fiica lor Harper, în vârstă de 10 ani, în momentul în care un bărbat mascat a intrat și le-a furat bunurile în valoare de mii de lire sterline, conform rapoartelor poliției.

Citeste si: Un bărbat a dat foc casei fratelui său. În imobil se aflau concubina acestuia şi fetele lor, de 9 şi 11 ani

Cuplul Beckham nu știa că un hoț a pătruns în dormitorul lor de la etaj, conform Express.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Întors acasă, după o seară petrecută în oraș, fiul lor, Cruz, în vârstă de 17 ani, a găsit camera respectivă răvășită, apoi o fereastră cu geamul spart, prin care, oamenii legii presupun că a intrat hoțul.

David Beckham este șocat de invadarea intimității 

Adolescentul în vârstă de 17 ani i-a mărturisit tatălui său David ce s-a întâmplat și acesta a sunat de urgență la poliție. Imediat au început să caute peste tot, ca să se asigure că hoțul nu se află încă în locuința lor.

Citeste si: Președintele rus Vladimir Putin afirmă că gazele vor putea fi achitate doar în ruble. Plata va începe de vineri, altfel contractele vor fi reziliate

Între timp, bărbatul mascat plecase deja cu o pradă bogată de haine la modă și dispozitive electronice, relateză ANSA.

Pentru un moment, niciunul dintre soții Beckham nu au făcut niciun fel de declarație referitoare la jaf, dar surse apropiate familiei îl descriu pe David Beckham ca fiind „șocat de invadarea intimității".

Citeste si: De la 1 Aprilie cresc ratele la bancă. Dobânda de referință pentru împrumuturi a urcat la 1.86%

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI