Gala de aseară “Casa iubirii” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România. Astfel, prima parte a emisiunii prezentată ieri de Andreea Mantea, în intervalul 16:00 – 18:00, a poziționat Kanal D lider de piață, atât în ceea ce privește targetul All Urban, cât și cel Național.

Citește și: Bia a părăsit competiția ”Casa Iubirii”. Robert și Mihaela au fost și ei nominalizați

Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a detronat celelalte stații concurente, înregistrând 4.6 puncte de rating și 13,4% cota de piață, pe targetul Național, și 3.5 puncte de rating și 11,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gala plină de tensiune de aseară, în care Bia, una dintre concurente, a fost eliminate din “Casa iubirii”, a fost urmărită de o medie de 803.000 de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Citește și: Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

În minutul de aur, atins la 17:56, peste un milion de telespectatori (1.070.000) din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură “Casa iubirii”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si