Close sidebar
Close sidebar

“Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului din întreaga țară și de la orașe

Reality show-ul matrimonial “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, se menține spectaculos în audiențe, fiecare ediție a emisiunii adună în fața micilor ecrane, la Kanal D, sute de mii de fani, care urmăresc parcursul celor 14 concurenți aflați în căutarea sufletului pereche.

Diana Bostan,

Andreea Mantea


DISTRIBUIE
acest articol

Gala de aseară “Casa iubirii” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România. Astfel, prima parte a emisiunii prezentată ieri de Andreea Mantea, în intervalul 16:00 – 18:00, a poziționat Kanal D lider de piață, atât în ceea ce privește targetul All Urban, cât și cel Național.

Citește și: Bia a părăsit competiția ”Casa Iubirii”. Robert și Mihaela au fost și ei nominalizați

Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a detronat celelalte stații concurente, înregistrând 4.6 puncte de rating și 13,4% cota de piață, pe targetul Național, și 3.5 puncte de rating și 11,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Gala plină de tensiune de aseară, în care Bia, una dintre concurente, a fost eliminate din “Casa iubirii”, a fost urmărită de o medie de 803.000 de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Citește și: Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

În minutul de aur, atins la 17:56, peste un milion de telespectatori (1.070.000) din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură “Casa iubirii”. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI