Robert din "Casa Iubirii" este convins că Bianca și Giuly au făcut o înțelegere secretă la hotel și că una a decis să bată în retragere, însă fetele au infirmat această ipoteză.

Citește și: Robi: "Juliei i se potrivește un bărbat ca mine!" Întrebarea capcană a Andreei Mantea a stârnit un val de reacții în "Casa Iubirii"

Bianca spune că nu este deranjată de presupunerea lui Robert că ea ar fi ajuns prietenă bună cu Giuly, dar nu e adevărat.

"Până să ajung prietenă bună cu cineva am nevoie de timp să prind încredere. Cu Giuly rezonez foarte mult, îmi place cum gândește, discuțiile noastre au fost despre dezvoltare personală, experiențele noastre de viață, nu despre persoanele din Casa Iubirii", explică Bianca.

Robert recunoaște că a exagerat când a vorbit de "prietene bune". "Dar chiar și Giuly zice că se aseamănă cu tine, că se regăsește în tine, simt că există între voi două o conexiune", spune el.

Bianca și Giuly, duel pentru Robert

Bianca și Giuly, duel pentru Robert

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Giuly, dispusă să facă un pas înapoi pentru relația dintre Robert și Bianca

Giuly i-ar lăsa cale liberă Biancăi pentru o relație cu Robert, dar dă asigurări că nu a purtat nicio discuție pe acest subiect la hotel cu colega de emisiune.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Conexiunea despre care a vorbit Robert, că o înțelege pe Bianca înainte ca ea să vorbească mi se pare foarte frumos, e mai rar să întâlnești așa o persoană să te înțeleagă în felul acesta", spune Giuly.

Bianca nu ar refuza un "date" cu Robert la Bistrița

Moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, l-a întrebat pe Robert dacă e dispus să o ducă pe Giuly într-un date la Bistrița, când se vor îndrepta spre o cunoaștere mai avansată.

"De ce nu?", răspunde Robert, iar Bianca se oferă și ea să ajungă la Bistrița, locul natal al lui Robert: "Nu am fost niciodată".

Giuly a rămas cu o impresie și mai bună după Robert după ultima discuție: "Îmi place foarte mult caracterul lui, îmi place ce este Robert. Dar am descoperit că sunt unele lucruri despre care...Nu am zis că nu ne potrivit, dar avem gîndire diferită. Mie îmi place ceva, lui îi place altceva".

Robert din "Casa Iubirii": "Bine, mă duc în Dubai și acolo ce să fac?"

Lui Robert i-ar plăcea să locuiască în România, dar Giuly ar prefera să se mute în Dubai.

"Să zicem că facem un cuplu, ieșim din Casa Iubirii, eu locuiesc în România, iar ea vine din Italia, am pus situația: Ce decizie ar trebui să luăm? Ea a spus că i-ar plăcea în Dubai".

Mutarea în Dubai pe care Giuly i-a propus-o lui Robert în cazul în care vor forma un cuplu l-a lăsat puțin descumpănit pe Robert: "Bine, mă duc în Dubai și acolo ce să fac?"

Robert din "Casa Iubirii": "Bine, mă duc în Dubai și acolo ce să fac?"

Robert din "Casa Iubirii": ar merge cu Giuly în Dubai?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"Iubirea schimbă tot. Când iubești foarte mult... Am avut o discuție serioasă, am mers poate prea departe, dar am considerat că e bine să discutăm și acest aspect", a explicat Robert.

El e de acord că vor putea ajunge la un numitor comun, mai ales că el nu este fixat pe o idee anume.

Giuly ar prefera ca ea și Robert să nu trăiască nici în Italia, de unde vine ea, nici în România, ci într-o altă țară. Rămâne de văzut dacă vor forma sau nu un cuplu în "Casa Iubirii". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si