Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, cucerește tot mai mulți români, fanii emisiunii fiind cuceriți de concurenții aflați în căutarea sufletului pereche, de poveștile care se leagă între ei în platoul celui mai îndrăgit show cu și despre dragoste.

Citeste si: O concurentă din Casa Iubirii, reacție neașteptată! Cine vrea să-l pună la punct pe Radu: „Ești sub orice critică” 

Ediția de ieri a emisiunii “Casa iubirii”, difuzată de la ora 10:00, a clasat postul TV Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul populației din întreaga țară. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de audiență la nivel Național, cu 2.1% puncte de rating și 14.4 cota de piață, în intervalul orar 10:00 – 12:00. O medie de 364.000 de fani ai emisiunii din întreaga țară au urmărit, în fiecare minut al difuzării, emisiunea “Casa iubirii”, minutul de aur, atins la 11:02, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 445.000 de telespectatori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, “Ultimul” strop de apă

Citeste si: Ce emisiune va prezenta Dan Negru din toamnă?

Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la16:00 şi 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si