Un veteran din SUA de 82 de ani care lucra pe un post de casier la lanțul de retail Walmart se poate retrage în sfârșit după un act de filantropie neașteptat, scrie BBC News.

Warren Marion, din Cumberland, Maryland, a primit săptămâna trecută un cec de 108.682 dolari datorită generozității donatorilor online pe TikTok.

Citește și: Fraţii Tate, duși cu duba la Curtea de Apel Bucureşti. Zi decisivă în dosarul celor doi britanici

Cadoul nu ar fi existat dacă nu se implica Rory McCarty, proprietarul unei mici afaceri cu o mulțime de urmăritori pe TikTok. El a lansat un cont GoFundMe pentru Warren Marion.

Potrivit sursei citate, un videoclip pe care l-a postat cu ambii în decembrie 2022 a fost vizionat de peste trei milioane de ori.

Veteranul din marina americană, salvat cu 100 mii de dolari

Rory McCarty a vrut să-l ajute pe domnul Marion, un veteran al Marinei SUA și văduv, să „facă lucrurile pe care și-ar plăcea să le facă” la vârsta lui, a spus el în postarea sa GoFundMe de lansare a campaniei luna trecută.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Binefăcătorul deține o afacere de exterminare numită Bug Boys, împreună cu un cont popular TikTok- are aproximativ 300.000 de urmăritori- cu același nume, unde postează videoclipuri cu prinderea dăunătorilor.

Citește și: El este bărbatul care a vrut să-şi ucidă întreaga familia, sărind cu o Tesla de pe stânci, pe Panta Diavolului

El a spus că s-a simțit inspirat să încerce să-l ajute pe prietenul lui în vârstă folosind platforma sa de socializare din cauza unei povești de succes similare pe care a văzut-o pe TikTok.

Un alt lucrător Walmart în vârstă de 82 de ani a reușit să se pensioneze în mod neașteptat datorită unui videoclip distribuit pe scară largă și a unei strângeri de fonduri online.

Bătrânul era obligat să lucreze în ture de 8-9 ore

„Ca proprietar de afaceri... am fost uimit să văd acest om în vârstă încă măcinat de griji și stresat. Lucrând în ture de opt până la nouă ore”, a spus domnul McCarty pe pagina GoFundMe.

Campania a fost un succes. Rory McCarty și-a atins obiectivul de strângere de fonduri în câteva zile, iar oamenii continuă să contribuie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Doi britanici au dispărut în Soledar, un oraș din Ucraina atacat de ruși

Săptămâna trecută, Warren Marion a avut ultima zi la serviciu după ce a dat un preaviz de două săptămâni.

Presa locală l-a surprins pe noul pensionar intrând în parcarea Walmart cu baloane și fiind întâmpinat de aplauzele celor dragi. Primul cuvânt ieșit din gura lui Marion după ce i s-a înmânat cecul a fost „wow”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si