Soții Roger și Laura Griffiths din Yorkshire, UK, au câștigat peste 2 milioane euro (1,83 milioane de lire sterline) la loterie. 

El lucra ca manager IT, iar soția era profesoară în artele spectacolului, însă amândoi și-au părăsit rapid slujbele după anunțul premiului cel mare.

Citește și: O mămică a câștigat marele premiu la loto și și-a dat demisia pe loc

După ce și-au încasat averea uriașă și s-au trezit milionari, soții Griffiths și-au pierdut capul și s-au adâncit treptat în probleme, frământări și în cele din urmă sărăcie și divorț, relatează Examiner Live.

Cum au ajuns ruinați și divorțați cei doi milionari de la loto

Roger și Laura au început să trăiască o viață de lux- zburând în vacanțe fastuoase, dând petreceri memorabile și cumpărând mai multe mașini scumpe.

Fost star rock în facultate, Roger a cheltuit 25.000 de lire sterline făcând un album cu vechea lui trupă de la Universitatea Lancaster.

Cuplul s-a despărțit în 2013, după ce banii lor s-au dus, amândoi dându-se vina unul pe celălalt pentru pierderea lor în avere, relatează Mirror.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Soții Roger și Laura Griffiths premiu loto

Soții Roger și Laura Griffiths din Yorkshire, UK

[Sursa foto: Twitter]

Tragedia a început să lovească atunci când cuplul a investit într-o casă luxoasă de 800.000 euro și într-un salon de înfrumusețare.

Investițiile au fost făcute cam în același timp cu criza financiară, care a avut ca rezultat faptul că valoarea noului lor portofoliu a scăzut rapid.

O lovitură uriașă pentru cuplu a venit în noaptea de Revelion 2010, când casa neasigurată a cuplului a luat foc.

După divorț și sărăcire, cei doi au început să se urască și să își lanseze cele mai urâte cuvinte în interviurile date presei.

Blestemul loteriei, un mit?

Povestea omului care a aflat că este mai bogat  cu 17 milioane de euro dintr-o pură greșeală. Cu speranța că va câștiga, acesta a mers să completeze data, dar nu a fost atent pe moment și a completat greșit rubrica.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ulterior, a aflat că el este norocul câștigător al premiului. În acest caz, omul și-a făcut norocul cu mâna lui. El a câștigat astfel 17 milioane de euro.

Citește și:  Marea tragere Loto de Anul Nou. La ce oră se anunță rezultatele la Joker și Loto 6 din 49

Bărbatul a mers la loterie cu gândul că norocul îi va surâde. În loc să treacă data de vineri, 13 ianuarie, a completat cu data de sâmbătă. 

Cu toate că pe moment s-a gândit că șansele sale de a câștiga s-au diminuat considerabil, destinul îi rezervase o surpriză, căci, urma să afle că a câștigat la loto.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si