Mămica din statul australian Victoria a câștigat cel mai mare premiu de loto categoria întâi din acest an la extragerea Powerball de joi (2 februarie).

Citește și: Un bărbat a câștigat la loto, deși voia să pună bilet în altă zi. El a completat greșit data și a pus mâna pe 17 milioane de euro

"Doamne, acum pot să renunț la jobul meu", a exclamat tânăra, potrivit MSN.com.

Femeia se afla la serviciu când a primit vestea oficială de la organizatorii loteriei. Nu este clar cum au primit șefii ei vestea plecării bruște și definitive a angajatei lor.

"Am fost convinsă că este o păcăleală" 

După ce a cumpărat online biletul PowerHit, norocoasa jucătoare a aflat că a câștigat 40 de milioane de dolari australieni (28 de milioane de dolari).

Ea a fost atât de șocată să descopere că tocmai ea câștigase, încât a crezut inițial că este o înșelătorie.

Femeia a declarat: „O, Doamne! Oh, Doamne! Nu pot să cred. Am crezut că este o înșelătorie!”. „Acest lucru pur și simplu nu pare real. De unde știu dacă asta este real?! Sunt atât de emoționată, mă simt foarte bizar. Tot corpul meu a amorțit!", a spus noua milionară.

Femeia a răspuns la telefon de la serviciu  

Purtătorul de cuvânt al Lott, Anna Hobdell, a explicat că au încercat să o sune pe femeie, dar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Eu și echipa de la The Lott am vrut să vorbim cu cel mai nou câștigător al Powerball din divizia 1 imediat după rezultatul extragerii din această seară, dar, din păcate, când am sunat la numărul câștigătorului nostru, nu a răspuns și am trecut la mesageria vocală”, a spus ea.

„Dacă vedeți o avalanșă de apeluri pierdute pe telefonul dvs., ați putea fi chiar câștigătorul pe care încercăm să-l contactăm în legătură cu știrile care ne-au schimbat viața”, a mai spus oficialul de la loterie.

Printre primele lucruri pe care le-a spus câștigătoarea a fost și strigătul: "Acum pot să-mi dau demisia!"

„Eu și soțul meu nu am putut dormi deloc noaptea trecută. Ne plimbam înainte și înapoi. Sunt la serviciu chiar acum și de aceea mi-a luat puțin mai mult să răspund la telefon", le-a spus ea celor de la echipa loteriei.

„Eu și soțul meu avem aceste obiective la locul lor și ne întrebam cum le vom atinge, dar acum nu trebuie să ne mai facem griji!
„Nu pot să cred că se întâmplă asta!”, a mai spus australianca. 

"Vrem să lăsăm o moștenire familiei"

„Vom fi capabili să plătim complet ipoteca și să ne pregătim pentru viitor. Vrem ca această victorie să aibă un drum lung. Vrem să lăsăm o moștenire familiei noastre pentru anii următori! Asta înseamnă totul pentru mine', a dezvăluit femeia.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Numerele câștigătoare la extragere au fost 7, 35, 31, 2, 24, 21 și 15, numărul cel mai important Powerball, ca la Jokerul de la noi, a fost 18.

Cea mai tânără câștigătoare din Canada

O tânără de 18 ani din Ontario a devenit cea mai tânără persoană din istoria loteriei canadiane care a câștigat un jackpot de o sumă atât de mare. A fost și primul bilet de loterie pe care l-a cumpărat vreodată.

Juliette Lamour, din localitatea Sault Ste. Marie, a fost singura câștigătoare a jackpot-ului Lotto 6-49 Gold Ball în valoare de 48 de milioane de dolari.

„Deși au existat și alți câștigători de loterie de 18 ani în Canada în ultimii ani, nimeni nu a câștigat la fel de mult ca Juliette”, a declarat Ontario Lottery and Gaming Corporation într-un comunicat de presă emis vineri.

Sursa: GlobalNews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si