Caravana emisiunii "Casa iubirii" dă start castingului prin întreaga țară, echipa emisiunii va ajunge în mai multe orașe din România, oferind șansa celor dornici să participe in emisiune să descopere dragostea adevărată.

Citește și: Bianca și Robert vor avea parte de o cameră roșie în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”

Orașele în care echipa emisiunii va ajunge sunt: Timișoara (9 si 10 iunie), Iași (16 si 17 iunie), Sibiu (23 ai 24 iunie), Cluj-Napoca (30 iunie si 1 iulie) și Constanța (7 si 8 iulie).

În acest weekend, vineri, 9 iunie, si sambata, 10 iunie, caravana emisiunii ajunge la Timisoara, la Hotel Boavista (Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A), iar potentialii concurenti sunt asteptati la casting in intervalul 10:00 – 20:00.

Citește și: Mihaela a izbucnit în lacrimi din cauza băieților din casă. Care este motivul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Indiferent de experiența anterioară în căutarea iubirii, emisiunea "Casa iubirii" le va oferi potentialilor concurenti șansa de a descoperi conexiuni autentice și de a-si găsi potențialul partener de viață.

" Căutăm oameni autentici, cu suflet mare și deschiși la nou, care să fie gata să își deschidă inimile pentru a găsi dragostea. E nevoie doar de o doza de curaj pentru a intra in cea mai frumoasa calatorie a gasirii sufletului-pereche si a unor experiente unice”,  a declarat Andreea Mantea, amfitrioana show-ului fenomen.

Citește și: Alexandru este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Tânărul a dezvăluit de ce fete este atras

Emisiunea “Casa Iubirii” a captivat telespectatorii din întreaga țară cu povesti de dragoste autentice, cu situatii de viata trăite la intensitate maximă de concurenti, si în care cei din fața micilor ecrane se pot oricând regăsi. Concurentii au parte de o experiență unică, în care se cunosc, se descoperă și își construiesc relații, întâmpinând provocări reale și emoții puternice pe tot parcursul emisiunii.

Citește și: Fetele i-au pus gând rău noului concurent. Mihaela a dat-o de gol pe Patricia

Mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa iubirii” pe website-ul oficial al Kanal D -  www.kanald.ro  si retelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si