Oficial, Rod Stewart are un onorariu urias, aflandu-se in top 10 cei mai scumpi artisti din lume. Publicatia Business Insider scria in 2014 ca Rod Stewart se afla in compania selecta a artistilor mondiali care au tarife cuprinse intre 1.000.000 dolari si 1,5 milioane dolari, alaturi de: Aerosmith, Andrea Bocelli, Billy Joel, etc. De asemenea, pe site-ul bookingentertainment.com, considerat unul de referinta, Rod Stewart are un tarif care pleaca de la 1.000.000

dolari. Pretul creste insa atunci cand artistul este solicitat peste hotare, cum este cazul Romaniei, unde cantaretul vine intrerupandu-si turneul pe care-l are in acest moment in Statele Unite.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Onorariul lui Rod Stewart, platit de Primaria Capitalei prin intermediul Creart, este unul confidential. Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat in luna iulie un buget total pentru evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului cu mult sub tarifele mai sus amintite: 2,3 milioane lei adica aproximativ 580.000 dolari.

Doar Printul Charles l-a mai ascultat gratis pe Rod Stewart

Merita mentionat insa ca in cazul artistilor de top, onorariile se negociaza individual intre reprezentantii acestuia sau firma de impresariat care il detine in portofoliu si client, in cazul de fata Primaria Capitalei.

De asemenea, exista artisti care ofera pachetul „low-cost”, ceea ce inseamna ca spectacolul oferit nu va avea aceeasi scenografie, trupa va veni in formula restransa, etc.

Chiar si asa, este o raritate pentru un artist de talia lui Rod Stewart sa cante gratis pentru public, ceea ce inseamna ca organizatorul isi asuma toate costurile. Pe site-ul britanicului nu mai figureaza in acest moment nici un spectacol gratuit, lista de concerte incluzand date de acum pana in iunie 2019.

Printul Charles s-a mai bucurat in 2008 de acest „lux”, atunci cand Stewart a renuntat la onorariul sau de peste un milion de lire sterline (conform dailymail.co.uk) si a concertat gratis, cadou de ziua de nastere a acestuia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si