Close sidebar
Close sidebar

Cât costă, de fapt, o ambulanță SMURD cu tot cu echipamente medicale

SMURD sunt ambulanțele care au dotări care acoperă toate tipurile de intervenţii de urgenţă, de la cele care nu necesită prezenţa unui medic, ci doar a personalului, până la dezastrele naturale. Iată cât costă o astfel de ambulanță.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ultimii ani, câteva sute de noi ambulanţe au intrat în dotarea serviciului de specialitate şi a SMURD-ului.Asta în contextul în care Arafat spunea că 90% dintre ambulanţe ar trebui scoase din uz, ţinând cont că cele 1.500 cumpărate în 2007- 2008 sunt uzate moral şi fizic.

Cât costă o ambulanță SMURD

La sfârșitul anului 2018, Raed Arafat a dat o replică unei postări devenite virale care îl acuza că el cumpără ambulanțe SMURD cu 250.000 de euro. Atunci, Asociația Bărboșilor din Cluj susține că a cumpărat una similară cu 90.000 de euro, din donații.

Raed Arafat a spus prețul corect

”Avand in vedere ca multi intreaba care este pretul real al unei astfel de ambulante va informez ca la acest tip achizitionat de Asociatia Barbosilor (ambulanta de terapie intensiva tip cutie) pretul la o ambulanta noua poate atinge 130000-140000 lEuro fara TVA fiind obtinuta o reducere semnificativa la pretul real ce este un lucru foarte bun in cadrul unei actiuni civice de acest nivel.

Citeste si: VIDEO| Milionar excentric, moarte enigmatică

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cat despre ambulantele noi achizitionate recent de DSU-IGSU, cele de tip B 4x2 78.533 euro, B 4X4 87.034

euro, C 106.441euro preturile de mai sus la cele noi incluzand si TVA 19%”, spunea Arafat, în 2018.

Citeste si: VIDEO| Infectată de fiul venit de la mare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI