Close sidebar
Close sidebar

Cat costa sa construiesti o casa exact ca a bunicilor, dar nou-nouta. Pret final este de 10.000 de euro

O casa romaneasca traditionala costa in zilele noastre aproximativ 10.000 de euro, adica, 45.000 de lei, are trei camere si o suprafata de 54 de metri patrati.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Modelul a fost prezentat in weekendul 20-21 august, la "Targul de case- gradina si peisaj in satul traditional romanesc", din Padurea Dumbrava, Sibiu.

Casa este copia fidela a unei locuinte din comuna Tilisca, din Marginimea Sibiului, are 3 camere si o suprafata utila de 54 de metri patrati. Potrivit casepractice.ro, acoperisul este in doua ape. Usile si ferestrele sunt copii fidele dupa cele originale, iar podeaua si tavanul sunt din lemn de brad fasonat.

Costurile acestei case se ridica la suma de 45.000 de lei, in acest pret fiind inclusa si remontarea casei la destinatie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI