Cât costă un brad de Crăciun în 2021? Încă de începutul lunii decembrie, românii au început să se pregătesc, achiziționând mai întâi brazi de Crăciun (naturali sau artificiali), dar și ornamente sau cadouri.

Prețurile brazilor de Crăciun în 2021 sunt diverse, deoarece fiecare comerciant cere o anumită sumă. Prețurile brazilor destinați sărbătorilor de iarnă pot varia în funcţie de înălţime şi de soiul din care fac parte. 

Cât costă un brad natural de Crăciun în 2021?

Astfel că, pentru un brad natural, un român poate să scoată din buzunare sume cuprinse între 150 de lei și 4.000 de lei.

Și brazii artificiali diferă la preț. Astfel, un român poate cumpăra un brad artificial în 2021 începând cu suma de 70 lei și până la 3.000 de lei, depinzând de tipul, înălțimea, culoarea, dar și alte ornamente sau obiecte pe care sunt oferite în pachet.

Cât costă un brad de Crăciun în 2021?

Cât costă un brad de Crăciun în 2021?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: A fost împodobit primul brad împotriva COVID-19 din România. Este realizat din aproximativ 19 mii de doze de vaccin folosite

Brazii artificiali sunt printre cei mai căutați, mai ales că pot fi folosiți an de an și nu lasă mizerie, în schimb, un brad natural se usucă pe măsură ce timpul trece și este cumpărat doar pentru anul, însă poate fi plantat în grădină.

Totodată, un brad artificial, care vine la pachet cu leduri și conuri naturale, de 183 cm, costă aproape 600 de lei. Pe când un brad artificial simplu costă și 18 lei, cu preț redus, având o înălțime de 60 de centimetri, având inclus în pachet și un suport și un set de luminițe.

De asemenea, există și alte variante de brăduți pentru Crăziun de câțiva centimetri, de cele mai multe ori până în 50 cm, care ajung să coste și până la 100 de lei.

Citeste si: Cod portocaliu de ninsori și viscol la sud de România. Avertismentul MAE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si