Fratele si tatal Madalinei Manole au avut ocazia de curand sa-si vada  nepotelul intr-o fotografie.
Surpriza a fost imensa, Marian Manole descoperind cu aceasta ocazie ca nepotelul sau a mostenit trasaturi pe linie materna.
 
 
Era prima fotografie cu baietelul care ajungea in presa dupa mult timp, iar familia resemnata, a privit-o cu lacrimi in ochi.
Si asta pentru ca, din pacate, Petru Mircea, "vaduvul Madalinei Manole", a decis dupa moartea artistei sa inghete relatiile cu familia fostei sotii, interzicandu-i baiatului sau sa se intalneasca cu acestia.
 
 
 

 

Asa se face ca, de 8 ani, tatal si fratele Madalinei Manole nu il mai vazusera pe cel mic. Ultima oara cand l-au intalnit, juniorul avea un pic mai mult de un anisor. 
 
 

Cum a reactionat bunicul la vederea copilului

 
"Sunt opt ani de cand tata nu l-a mai vazut pe cel mic, pe nepotelul lui.
Ce sa va zic, m-am uitat si eu la poza. Copilul e marisor si sincer va spun ca seamana foarte mult la trasaturi cu mine cand eram mic. E un copil reusit!"
, ne-a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Marian, fratele Madalinei Manole. 
 
 

 

Ca sa intareasca cele spuse, Marian Manole ne-a trimis la redactie cateva fotografii, din albumul familiei, poze realizate pe vremea cand era el mic. Asemanarea dintre unchi si nepot este evidenta si nu mai are nevoie de multe comentarii. 
 
 
"Baietelul seamana cu noi, seamana cu sora mea si cu mine cand noi eram micuti", a explicat Marian Manole pentru WOWbiz.ro 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si