Primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan a recunoscut pentru prima dată ce salariu net are ca și edil. De asemenea, a spus și ce bogății mai are.

Avere Nicușor Dan

El este Nicușor Dan.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Lacrimi de durere pentru Geanina! Mama ei vrea ca vinovatul să fie închis :”Fiica mea putrezește, iar șoferul e bine-mersi”

Cât încasează Nicușor Dan?

Printre acestea se numără un teren de 7460 mp în Braşov și un autoturism Citroen din anaul 1986.

La acestea se adaugă și mai multe împrumuturi.

"Salariul meu acum este de 20.000 de lei net. Am avut 16.000 de lei, acum a crescut. Chiria e de 590 euro, rata este 580 de euro şi rămân cu 14.000 de lei. Sunt mulţumit. Puteam să am şi mai puţin, că mă descurcam. Sunt un om normal din punct de vedere al valorilor personale”, a declarat Nicuşor Dan, vineri, pentru Antena 3 CNN

Avere Nicușor Dan

Imagine cu Nicușor Dan.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ce salarii trebuie să aibă românii pentru a trăi decent în București? Robert Negoiță, probă de sinceritate

Tot el a spus că mașina lui nu merge în acest moment, însă are valoare sentimentală.

Una dintre întrebările dificile la care Nicușor Dan a trebuit să răspundă în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D a fost aceea dacă s-ar tunde la zero, doar pentru a fi în preferințele bucureștenilor. Acesta și-a anunțat din nou candidatura.

"Pentru voturi nu.

Dar dacă  bucureștenii ar considera că așa trebuie să arate primarul lor fără discuție aș face-o",a răspuns Nicușor Dan. Totodată, el a spus că există un șablon, iar oamenii au o imagine despre conducătorii de instituții, despre cum trebuie să arăte, așadar se supune și el acelui standard pentru a le fi pe plac. 

În cadrul emisiunii a recunoscut și că sunt mai multe porecle care îl deranjează, iar printre ele se află ”Mucușor Dan, Plicușor Dani, Nicușor Frigușor”, dar și faptul că el nu e căsătorit.

”Nu știu, e foarte bine cum suntem în momentul de față. Suntem bine cu copiii, e foarte bine. În momentul când o să avem timp să reflectăm în general că alergăm așa pe lângă copiii, și pe lângă primărie...”, a spus primarul.

Nicușor Dan este de profesie matematician, însă a renunțat la o carieră promițătoare în domeniu pentru a se dedica unor acțiuni civice, iar în 2008 a pus bazele celebrei asociații “Salvați Bucureștiul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si