Close sidebar
Close sidebar

Cat de mult s-a schimbat Carmen Iohannis! Anii trecuti era doar in vizite in strainatate, acum e implicata in actiuni umanitare

Carmen Iohannis este tot mai implicata in actiuni umanitare in Sibiu.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Carmen Iohannis a trecut de perioada in care aparea doar la bratul presedintelui, in diverse vizite oficiale in strainatate. 

Sotia presedintelui a fost criticata de multa lume pentru ca, in toate vizitele oficiale ale presedintelui Klaus Iohannis aparea alaturi de el, de multe ori, spuneau gurile rele, chiar si acolo unde nu era cazul.
Ei bine, in ultimele luni, Carmen Iohannis nu a mai fost chiar in toate delegatiile din strainatate, iar atunci cand a fost nu a mai aparut mereu in fotografii. Insa, "prima doamna" se implica in multe actiuni umanitare in Sibiu, acolo unde locuieste si unde preda in continuare limba engleza la liceu. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Pe pagina sa de socializare apar mereu poze cu Carmen Iohannis alaturi de copii, fie ca acestia sunt in spital, sunt saraci sau cu diverse dizabilitati. 


Zilele trecute, sotia presedintelui a fost invitata unei fundatii la o actiune organziata in sprijinul copiilor diagnosticati cu autism. Carmen Iohannis a facut origami si a pictat cu micutii.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI