Daniela Mireanu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Prețurile rochiilor de mireasă diferă în funcție de aplicațiile și materialul folosit

„Fie că vă doriți o rochie de tip prințesă sau o rochie de tip sirenă, ei bine, la târg găsiți toate modelele de care aveți nevoie și la care orice femeie visează. Alături de mine este ana gherase care ne va spune care sunt tendințele pentru următorul sezon, dar și care este cea mai spectaculoasă rochie pe care o are la stand.”

Ana Gherase, designer:  „Așteptăm toate viitoarele mirese să ne calce pragul. Îți prezentăm o rochie pe care o avem expusă pe manechin, care cumva se încadrează și în noile tendințe lansate în toamna aceasta. Se poartă foarte mult rochiile voluminoase, cu volumetrii, cu tăieturi atipice, fundele foarte mari. La fel o tendință care s-a întors este talia joasă a rochiilor, care este puțin mai greu de purtat dar este unul din tendințele anului următor, la fel și aplicațiile 3D puse pe rochii, precum și transparente. Unul din lucrurile noi este valul. Se pune foarte mult accent pe accesorii, iar unul dintre ele este voalul de cap care se vrea a fi foarte spectaculos, nu se mai poartă acel voal simplu care să fie doar în completare a rochiei.”

Daniela Mireanu, reporter Kanal D:  „La voi se găsesc ochii de tip sirena?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ana Gherase, designer:  „Se găsesc rochii de toate felurile și pentru toate siluetele. În atelierul nostru rochiile se fac la comandă, așa că domnișoară pot opta să combine orice model găsesc la noi în stand.”

Daniela Mireanu, reporter Kanal D?:  „Prețurile cam cum se încadrează?”

Ana Gherase, designer:  „Prețurile pleacă de la 3.500 de lei, iar prețul maxim variază în funcție de ce își dorește fiecare clientă.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si