Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cât mai costă o rochie de mireasă? Prețurile diferă în funcție de aplicațiile și materialul folosit

Se știe că înaintea unei nunți sunt multe lucruri de organizat și multe cumpărături de făcut. Însă de departe cea mai importantă este rochia de mireasă. Așa că mergem și noi la unul dintre cele mia mari târguri de nunți din țară, pentru afla care sunt tendințele acestor ținute la care visează toate tinerele.

Redactia Stirile Kanal D,

Cât mai costă o rochie de mireasă? Prețurile diferă în funcție de aplicațiile și materialul folosit

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Daniela Mireanu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Prețurile rochiilor de mireasă diferă în funcție de aplicațiile și materialul folosit

„Fie că vă doriți o rochie de tip prințesă sau o rochie de tip sirenă, ei bine, la târg găsiți toate modelele de care aveți nevoie și la care orice femeie visează. Alături de mine este ana gherase care ne va spune care sunt tendințele pentru următorul sezon, dar și care este cea mai spectaculoasă rochie pe care o are la stand.”

Ana Gherase, designer:  „Așteptăm toate viitoarele mirese să ne calce pragul. Îți prezentăm o rochie pe care o avem expusă pe manechin, care cumva se încadrează și în noile tendințe lansate în toamna aceasta.

Se poartă foarte mult rochiile voluminoase, cu volumetrii, cu tăieturi atipice, fundele foarte mari. La fel o tendință care s-a întors este talia joasă a rochiilor, care este puțin mai greu de purtat dar este unul din tendințele anului următor, la fel și aplicațiile 3D puse pe rochii, precum și transparente. Unul din lucrurile noi este valul. Se pune foarte mult accent pe accesorii, iar unul dintre ele este voalul de cap care se vrea a fi foarte spectaculos, nu se mai poartă acel voal simplu care să fie doar în completare a rochiei.”

Daniela Mireanu, reporter Kanal D:  „La voi se găsesc ochii de tip sirena?”

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Ana Gherase, designer:  „Se găsesc rochii de toate felurile și pentru toate siluetele. În atelierul nostru rochiile se fac la comandă, așa că domnișoară pot opta să combine orice model găsesc la noi în stand.”

Daniela Mireanu, reporter Kanal D?:  „Prețurile cam cum se încadrează?”

Ana Gherase, designer:  „Prețurile pleacă de la 3.500

de lei, iar prețul maxim variază în funcție de ce își dorește fiecare clientă.” 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI