Andreea Solomon, educatoarea de la o grădiniță privată din Popești Leordeni a fost lăsată în libertate, sub control judiciar pentru 60 de zile! Acuzațiile care i se aduc sunt extrem de grave!

Cum au descoperit părinții abuzurile?

Mai exact, acesta ar fi bătut, urlat și umilit mai mulți copii. Mama unui copil i-ar fi pus în haina copilului său un microfon, astfel încât să verifice dacă totul este în regulă, iar înregistrările sunt de-a dreptul șocante.

Apoi a urmat ca părinții copiilor umiliți de tânăra de 24 de ani să fie audiați, iar în fața oamenilor legii au spus că cei mici veneau acasă și vorbeau foarte urât.

"Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei! Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea?(...) Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?”, sunt doar o parte din replicile educatoarei.

Bani grădiniță abuz Popești Leordeni

Imagine reprezentativă pentru o grădiniță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Era de o frumusețe răpitoare! Cum arăta în tinerețe Mioara Roman?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atunci când a fost descoperit acest caz șocant, unitatea de învățământ a fost amendată cu 30.000 de lei, iar Andreea Solomon a fost acuzată de rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă. De altfel, joi aceasta a fost anunțată că poate fi judecată în libertate. De asemenea, polițiștii au extins cercetările cu privire la 10 infracțiuni de purtare abuzivă, după acuzația inițială de rele tratamente aplicate minorului. Totodată, aceasta a fost suspendată din funcţie și nu va avea dreptul să mai profeseze în învăţământ și să părăseasca ţara fără acordul procurorului.

Acum, pentru că această unitate de învățământ a fost închisă temporar, directorul s-a gândit să deschis una nouă, într-un alt loc, tot în Popeşti Leordeni.

Ce sumă plăteau părinții lunar grădiniței?

Părinţii plăteau lunar sume cuprinse între 1.100 lei și 1.600 lei, iar dacă nu ajungeau la timp să-și ia copiii erau sancționați cu 25 de lei, informează Observator.

Bani grădiniță abuz Popești Leordeni

Imagine reprezentativă pentru o grădiniță.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Accident cumplit la ieșirea din Râmnicu-Sărat. O persoană și-a pierdut viața și alte patru au fost rănite

Deranjați de toată această situație, ei au mai depus plângere și împotriva altor trei angajate, care, consideră ei ar avea un comportament similar cu cel al Andreei Solomon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si