Close sidebar
Close sidebar

Cât poţi păstra carnea de porc la congelator fără să se strice

Carne de porc congelata termen valabilitate. Cu totii ne dorim sa prevenim alterarea alimentelor pe o perioada lunga, iar uneori congelarea e modul perfect de conservare.

A.M.S.,

carne de porc congetata termen valabilitate

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Carne congelata termen valabilitate. Chiar daca temperatura sub 0° previne cresterea numarului de bacterii, alimentele sufera modificari in timp. Fie ca le cumperi gata congelate sau le ingheti de proaspete, iata cat timp poti pastra diferite categorii de produse, incat sa le consumi in siguranta.

    Citeste si: VIDEO| Cea mai scumpă mâncare din ultimii cinci ani. Pețurile la alimente au sărit în aer

    Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    carne de porc congetata termen valabilitate

    Citeste si: Friptură de pui cu miere şi muştar la cuptor. Vei obține cea mai fragedă carne

    Poate cel mai des congelat aliment, carnea poate fi pastrata, in functie de tipul ei, intre 1 si 12 luni. De pilda, carnea cruda are o perioada mai lunga in care ramane nealterata.

    Carnea de porc poate fi tinuta la congelator maxim 6 luni, carnea de vitel si miel pana la 9 luni, iar carnea de de curcan, pui sau vita pana la 12 luni.

    carne de porc congetata termen valabilitate

    Citeste si: Cum se prepară cârnații în alte țări. Rețete inedite

    Carne congelata termen valabilitate. Pe de alta parte, carnea procesata, in mod surprinzator, poate fi congelata pentru mai putin timp.

    De exemplu, sunca, baconul, carnatii sau crenvurstii se pastreaza maxim 2 luni, carnea gatita se pastreaza maxim 3 luni, mai putin in situatia in care e de pui, caz in care o poti pastra pana la 4 luni.

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI