Friptură de pui. Ingrediente pentru pui cu miere şi muştar:

1/2 kilogram de piept de pui dezosat:
250 ml miere
150 grame muştar
1 linguriţă de busuioc (verde sau uscat)
1 linguriţă boia de ardei dulce sau picant (după preferinţe)
Câteva fire de pătrunjel sau o linguriţă de pătrunjel uscat
Sare şi piper după gust

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Friptură de pui

Citeste si: Friptură de porc. Cel mai simplu truc pentru o friptură fragedă. Ți se va topi în gură!

Friptură de pui. Mod de preparare:

Bucăţile de piept de pui se presară cu sare şi piper şi se aşează una câte una într-un vas termorezistent uns cu ulei sau unt, scrie revistafelicia.ro. Se amestecă într-un castron sau bol mierea cu muştarul şi ingredientele uscate, se presară boia şi se toacă foarte mărunt pătrunjelul sau busuiocul dacă sunt verzi. Totul se amestecă foarte bine. Jumătate din acest amestec se toarnă peste bucăţile de piept de pui cu grijă să fie acoperite peste tot.

Friptură de pui

Citeste si: Murături asortate. Combinație nemaipomenită: Conopidă cu broccoli și morcovi în oțet

Friptură de pui. Carnea astfel preparată se pune la cuptorul preîncălzit la foc mediu timp de jumătate de ora. După acest interval de timp se întorc bucăţile de pui cu ajutorul unei spatule şi se toarnă şi cealaltă jumătate de amestec. Se mai lasă la cuptor aproximativ 15-20 minute, sau până când bucăţile de carne au prins crusta şi sunt bine rumenite (se testează cu o furculiţă), scrie bzi.ro.

Citeste si: Cartofi la cuptor. Rețeta perfectă: Crocanți la exterior și foarte pufoși la interior


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si