Close sidebar
Close sidebar

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă în aceste clipe cu designerul

Cătălin Botezatu a ajuns la spital după ce a acuzat probleme la nivelul stomacului. Din fericire, el nu are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Diana Bostan,

Cătălin Botezatu

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Designerul a declarat că a avut dureri groaznice de stomac. Cătălin se afla la Timișoara când a decis să meargă la spital.

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital

Medicii i-au dat verdictul designerului și acesta suferă de pancreatită acută. Din fericire, el a scăpat doar cu un regim pe bază de piure, salate, foacia, dar și apă.

Citeste si: VIDEO |Bianca Drăguşanu: „Am prietene cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu am școala vieții”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată.

Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru  Viva.ro.

Cătălin Botezatu a scăpat de operație

”Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat.

M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a mai zis el.

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan rupe tăcerea. De ce l-a lovit pe Dan Alexa: „Eu, în viața mea, am lovit multă lume”

Întrebat de viața sa amoroasă, Cătălin nu a dat prea multe detalii, dar a ținut să menționeze că are mereu pe cineva lângă el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI