Pe site-urile de job-uri s-a aflat ca Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. De aproape o luna este valabil un anunt dat de firma la care Faimosul de la Exatlon este actionar inca de la infiintarea acesteia, din 2011.

Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. Doritorii trebuie sa mearga la sediu

„Sbk Security angajeaza urgent agenti de interventie si agenti de paza. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru in Timisoara ”, se arata in anuntul postat pe site-urile specializate in locuri de munca, fara a se preciza si salariile oferite.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. Compania ofera servicii complexe

A fost postat un anunt din care reiese ca Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. Firma ofera servicii de paza a obiectivelor fixe cu agenti, servicii de paza si protectie VIP incluzand escorta automobil, monitorizare a sistemelor de alarma, instalare sisteme de alarma, de supraveghere video, interventie rapida si altele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si