“Ador sa merg pe motocicleta. Doar ca, in trafic, prin Bucuresti sau prin orice alt oras… Nici nu ma gandesc”, spune Catalin Cazacu. Iar explicatiile lui sunt cat se poate de relevante despre acest lucru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

“Nu vreau sa mor. Adica, eu, daca ma sui pe motocicleta simt nevoia sa merg tare. Si cand spun tare, ma refer la o viteza pe care o poti avea doar pe pista, vorbim de sute de kilometri la ora. Iar asta ar insemna, prin oras, pe strazi, prin trafic doua lucruri: sa incalc legea, ceea ce nu vreau si nici nu recomand cuiva, si un risc prostesc. Adica, cred ca la cum e traficul pe la noi, in cateva minute nu as mai fi. Asa ca, mai bine ma abtin, imi fac de cap doar pe pista. Si acolo e riscant, este chiar foarte periculos, dar macar ai parte de un mediu controlat, nu de problemele din traficul de la noi”, spune Catalin Cazacu, “Faimosul” care a impresionat o tara intreaga in timpul Exatlon Romania.

Catalin Cazacu s-a intors pe pista si a si castigat prima cursa

Catalin Cazacu, “Faimosul" de la Exatlon, s-a intors de o luna din Republica Dominicana si, nerabdator sa se suie pe motocicleta, a participat, de curand, la prima cursa a lui din acest sezon competitional. Si, in ciuda faptului ca a stat atat de mult timp departe de motociclete si pe concursuri, Cazacu a impresionat de la prima lui cursa, cea de la Adancata, pe care a si castigat-o cu un timp incredibil.

„Eu sunt obisnuit cu viteza si ca sa faci fata la asemenea viteza trebuie sa-ti incetinesti lucrurile in minte. Ei, acum se pare ca eu am stat un pic mult prea pe dreapta, o perioada, si incep lucrurile sa para ca sunt prea rapide pentru mine. E o chestie de obisnuinta. Toti oamenii care sunt aici au inceput in februarie. Acum suntem in iunie si trebuie cumva sa recuperez mai repede”, spunea, inainte de cursa, prezentatorul emisiunii Cash Taxi de la Kanal D, Catalin Cazacu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si