Close sidebar
Close sidebar

Cătălin Crişan, la 50 de ani. Cum arată artistul acum şi cu ce se ocupă

Cătălin Crişan este profesorul mai multor copii cu care lucrează constant şi alături de care în urmă cu câteva săptămâni a obţinut şi un titlu la un concurs de muzică.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Tinereţe, fii prietena mea" cânta în urmă cu ceva timp Cătălin Crişan. Iată că anii însă n-au stat pe loc, iar îndrăgitul artist a ajuns la vârsta de 50 de ani.

Cântăreţul nu mai apare atât de des la televizor şi a preferat să se ocupă mai mult de proiectele sale, care sigur, se leagă în continuare de muzică. Cătălin Crişan este profesorul mai multor copii cu care lucrează constant şi alături de care în urmă cu câteva săptămâni a obţinut şi un titlu la un concurs de muzică.

Artistul care frângea inimile multor doamne în anii '90 nu s-a schimbat prea mult, iar meseria pare să-l împlinească în continuare, asta dacă judecăm după zâmbetul larg pe care-l afişează atunci când se află în studioul de înregistrări.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Cine este Cătălin Crişan

Cătălin Crişan este un cântăreţ de muzică uşoară românească. Începe studiul pianului la Şcoala de muzică din Bucureşti. Îndrăgeşte muzica uşoară şi urmează cursurile Şcolii populare de artă din Bucureşti, clasa Mihaelei Runceanu. Urmează Facultatea de teatru din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI