Close sidebar
Close sidebar

Catalin Crisan, luat prin surprindere chiar de ziua lui! Ce i-a facut iubita exact in ziua in care a implinit 50 de ani

O seara obisnuita de munca s-a transformat intr-o adevarata petrecere pentru Catalin Crisan. Artistul a implinit 50 de ani, iar copiii si iubita lui au pregatit pentru el, o petrecere surpriza...de neuitat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Monica, iubita- despre care Catalin declara ca este jumatatea lui, si copiii cei mari, Daria si Aris, au facut tot posibilul ca aniversarea de 50 de ani a lui Catalin Crisan sa fie una memorabila.

Artistului nici nu i-a trecut prin gnd ca o seara linistita de munca se va transforma intr-o adevarata petrecere alaturi de toti cei dragi. Drept dovada, se afla la centrul care ii poarta numele, pentru cursurile de canto.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"E ciudat asa sa spui cati ani ai...48, 43 dar 50 suna cam ciudat cu toate nu am niciun complex vizavi de varsta. 50 este un numar, atat", a spus el.

Cei dragi l-au coplesit pe Catalin atat cu prezenta lor, dar si cu urarile spuse cu atata dragoste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI