După meciul care i-a anunțat retragerea din ringurile din România, o înfruntare-revanță cu Daniela Sam, Cătălin Moroșanu a părăsit România și a plecat în Grecia, să se roage la Muntele Athos.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”A mers singul la Muntele Athos, stă o săptămână acolo. Vrea să își regăsească liniștea, să își revină după ultimele luni, unele extrem de dificile pentru el. Show-ul Ferma, revenirea în ring, problemele de după luptă, decizia de a se retrage, toate acestea l-au costat pe Cătălin Moroșanu. Are nevoie de puțină liniște, apoi se va întoarce acasă. Soția nu l-a însoțit acolo, oricum nu avea voie să urce pe Muntele Athos, sunt reguli stricte ”, ne-a spus, în exclusivitate, un prieten foarte apropiat de-al lui Cătălin Moroșanu.

Mai mult decât atât, ne-a explicat sursa citată, Cătălin Moroșanu a decis să pună punct speculațiilor cu privire la mult așteptatul meci cu Daniel Ghiță pentru a dovedi care este ”cel mai bun greu din România”. ”Este clar că nu vor lupta. Atunci când Moroșanu i-a spus care sunt condițiile luptei, Daniel Ghiță a vrut mai mulți bani. Când s-ar fi rezolvat problema aceea, Daniel Ghiță nu a mai vrut în gala lui Cătălin,m după ce l-a jignit.

Apoi a găsit tot felul de variante doar ca să nu lupte, chiar dacă Cătălin Moroșanu și-ar fi asumat un asemenea meci. Acum însă, Cătălin Moroșanu a decis să nu îl mai bage în seamă, să îl lase să vorbească, iar el să își vadă de treburile sal e”, ne-a mai spus sursa citată.

Cătălin Moroșanu a ajuns la urgențe după ultimul său meci

Cătălin Moroşanu şi-a luat revanşa în faţa lui Daniel Sam. Românul a câştigat meciul din cadrul galei de la Cluj, însă nu a fost uşor. În repriza a doua, Cătălin Moroşanu, în vârstă de 34 de ani, a reuşit să-l trimită şi el la podea pe Daniel Sam, după ce în prima fusese doborât de adversar. Totul s-a decis în ultima rundă, unde Cătălin Moroşanu a ieşit învingător. ”Îmi vine să plâng. Este ultimul meu meci în România, mă bucur că am luptat aici în Ardeal alături de voi. Felicitări lui Daniel Sam, un adevărat luptător", a spus Moroşanu, la finalul meciului, potrivit sport.ro. De altfel, imediat după meci, Cătălin Moroșanu a ajuns la spital, la Urgențe, fiind suspect de fisuri la trei coaste, dar, din fericire, aa fost doar o sperietură pentru ”Moartea din Carpați”, medicii trimițându-l acasă după câteva ore de investigații amănunțite. ”După meci, Cătălin Moroșanu a și vomat. De aceea a ajuns la Urgențe, se temea că ar putea fi vătămări mai grave decât cele de la coaste. Din fericire, totul e bine”, ne-a spus amicul lui Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si