Chiar daca este foarte apreciat, oamenii legii i-au explicat ca simpatiile nu isi au loc atunci cand vine vorba despre respectarea legii. El a ramas si fara permis si fara bani dupa ce agentii de Rutiera din Vaslui i-au retras permisul.

Catalin Morosanu era in trecere prin localitatea vasluiana Maraseni si a fost surprins de radar cu 110 km la ora.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Era 7 dimineata si, deodata, am vazut o masina alba, neinscriptionata, cum intoarce pe linie continua. A pus sirenele si s-a luat dupa mine. Era politia, m-a oprit in trafic pentru ca as fi avut vitezã. Sa vedem, sa demonstreze. Nu imi amintesc ce viteza aveam, nu stiu daca am permisul suspendat, sa imi trimita acasa procesul verbal sa il vad”, a declarat Catalin Morosanu.

Barbatul risca sa plateasca o amenda in valoare de 1.350 de lei si o suspendare a permisului pe o perioada de 90 de zile, tinand cont ca sportivul nu este la prima abatere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si