Celebrul luptător Cătălin Moroşanu se gândeşte foarte serios să participe la Exatlon, show-ul fenomen filmat în Republica Dominicană şi difuzat de joi până duminică numai la Kanal D. Recent, un fan l-a abordat pe Moroşanu într-o emsiune dufuzată pe internet, propunându-i următoarele: ”Asta ar fi o provocare: încercaţi să ne reprezentaţi pe noi, moldovenii, la Exatlon. Dacă vă permite agenda, desigur”, l-a chestionat Nicu pe sportiv.

Imediat, Moroşanu a răspuns: ”Nicu, să ştii că am avut ofertă să plec la Exatlon şi am refuzat această emisiune pentru că îmi mănâncă foarte mult timp. Sunt 4 luni de stat în Republica Dominicană, este foarte dificil acolo, eu trebuie să slăbesc mult ca să pot trece printre tuburile alea micuţe de acolo....Trebuie să ajung la 90 de kg greutate, iar eu am acum 108...Am vorbit şi cu Andrei Stoica, el a fost acolo, ştiu că este o experienţă frumoasă!”, a replicat Moroşanu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Apoi, luptătorul a continuat cu o promisiune clară pentru fanul său: ”Uite, îţi promit că mă voi gândi foarte serios să particip la acest concurs pentru că ştiu că multă lume îl îndrăgeşte..O să reprezint Moldova cu fruntea sus, ba char o să le dau o moldovenească de n-o să mai ştie ce e cu ei!  O să fiu cel mai competitiv posibil!”, a promis Moroşanu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si