Teribilul accident a avut loc în Constanța, acolo unde victima și-a pierdut viața. Femeia se afla pe trecerea de pietoni alături de fetițe sale și încercau să treacă strada. O mașină le-a lovit din plin, iar tânăra mamă a ajuns la spital, acolo unde a decedat a doua zi.

Citește si: Mașină unică în România, înmatriculată la RAR în Capitală. Reprezentanții: "Probabil că nu sunt prea căutate"

Accidentul nefast s-a petrecut luni pe o stradă din Constanța. Cătălina își ținea copilele de mână și voiau să traverseze pe trecerea de pietoni. Un șofer care avea viteză le-a văzut târziu și mașina le-a izbit din plin.

Cătălina a pierit la 36 de ani

Imediat la fața locului au ajuns autoritățile. Medicii le-au oferit primul ajutor victimelor. Fata cea mică, în vârstă de 2 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, asta în timp ce cea mare, de 6 ani, a avut excoriații, potrivit observatornews.ro.

Citește si: Șase români au fost implicați într-un accident în Bulgaria. Doi sunt grav răniți, iar doi ucraineni s-au stins din viață

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cătălina a avut răni grave la cap și a ajuns la spital în stare gravă. Medicii nu au putut să o salveze, iar a doua zi femeia a murit. Ea și-a dat ultima suflare în salonul în care se afla internată, spre marea suferință a familiei și a tuturor celor care au cunoscut-o.

Citește si: VIDEO| Încă un mort după accidentul din Cobadin

Astăzi, tânăra va fi condusă pe ultimul drum. Pe rețelele de socializare sunt zeci de mesaje prin care prietenii și rudele își exprimă durerea uriașă după plecarea femeii de 36 de ani la ceruri. Cu toții sunt șocați de tragedie și nu le vine să creadă că tânăra nu mai e, iar cele două fetițe vor trebui să crească de acum înainte fără mama lor.

Citește si: Verdict în cazul celor patru muncitori uciși la Iași. Șoferița a făcut declarații tulburătoare în timpul audierilor| EXCLUSIV

„Drum bun spre cer, înger pur! Ne luam rămas bun prea devreme de la tine...Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!(...), „Cătălina, să ai grijă de fete din Rai și să le arăți cum să crească fără mama lor", sunt doar câteva dintre mesajele triste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si