Tânărul in vârsta de 17 ani se afla pe scaunul din dreapta șoferului, iar in urma impactului devastator, acesta a fost transportat la spital in stare grava. Familia victimei s-au rugat la o minune și au tot sperat ca starea acestuia se va îmbunătăți însă din păcate la doar câteva zile de la tragedie au primit o alta veste trista.

Citește si: Accident grav pe DN1, aproape de Câmpina

Va reamintesc ca in accidentul mortal și-au pierdut viața și alte doua fete nevinovate, de 13 și 16 ani care se aflau in aceeași mașina.

Șoferul de 16 ani, care a produs aceasta tragedie, se afla in coma la spitalul județean din constanta. Starea șoferului de 23 de ani, care se afla in cealaltă mașina, este una buna, s-a ales cu răni ușoare si este ținut sub vizorul medicilor pana la externare.

Mătușa tânărului care a produs accidentul, în care au murit Ana și Daniela, face primele declarații: „Mama lui l-a abandonat”

Mătușa băiatului de 16 ani care a produs accidentul, în care au murit Ana și Daniela, a vorbit despre nepotul ei. Femeia a explicat că minorul a fost abandonat de mama sa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Ele sunt adolescentele ucise în accidentul de la Cobadin. Ana și Daniela au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc noaptea trecută în Cobadin. Două fete în vârstă de 13 și 16 ani au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism.


Persoana care se afla la volanul mașinii era un minor de 16 ani. Mătușa lui face acum primele declarații.

Ana și Daniela au avut parte de un sfârșit cutremurător. Ele au murit în urma unui accident rutier produs noaptea în Cobadin.

La volanul autoturismului se afla un băiat de 16 ani, pasionat de mașini și motoare. Tânărul a furat cheile mașinii mătușii de pe masă, apoi a plecat cu autoturismul la plimbare. Imediat a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, iar fetele au murit în urma impactului. Băiatul se află la spital, în stare gravă.

Tânărul a fost crescut de către mătușa și tatăl său, după ce mama l-a abandonat. Mătușa este șocată și spune că el nu a mai recurs la astfel de gesturi. Din spusele mătușii reiese că băiatul a mai avut un accident, dar cu motorul.

Citește si: Familie distrusă în accident

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un
accident cu scuterul. Fratele meu este tatăl. Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă. Adevărul nu putem să îl știm. Nu mai avea frați. Era singur’’, a declarat mătușa băiatului.

În prezent, tânărul se află în comă la spital. Tatăl lui stă cu el și speră la o minune. Adolescentul nu se află la primul accident rutier.

Citește si: Alex s-a stins pe patul de spital, la două zile de la tragedia din Cobadin! Prietenul lui, care a provocat accidentul, se zbate între viață și moarte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si