Cătălina Ponor a avut parte de o petrecere de vis în ziua cea mai importantă din viața ei. Mireasa, îmbrăcată într-o rochie lungă din tafta cu inserții strălucitoare în zona bustului, a impresionat invitații prin eleganța ținutei și prin prestanța avută. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a arătat impecabil în costumul gri cu vestă și cravată neagră.

Citește și: Mireasa a fost dur criticată pentru gestul ei. Ce le-a cerut invitaților de la nuntă: „Limbajul nostru de dragoste”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cei doi și-au făcut apariția la eveniment precum în povești. Ea într-o caleașcă, iar el pe un cal alb. Evenimentul a fost dublu pentru că odată cu nunta, cuplul și-a creștinat și băiețelul. Bebelușul celor doi a sosit la petrecere într-o caleașcă separată imediat după mama lui.

Diana Bulimar, prezentă la nunta Cătălinei Ponor

De la petrecere nu au lipsit colegele de echipă ale Cătălinei, care și-au afișat siluetele trase prin inel în ținute provocatoare.

Andreea Răducanu, Monica Roșu, Diana Bulimar sau Sandra Izbașa au fost doar câteva dintre sportivele ce au onorat invitația. Alături de ele, în poze, au fost imortalizați și foștii antrenori ai sportivei, Mariana Bitang și Octavian Bellu. Gimnasta și Bogdan Jianu formează un cuplu de mai bine de 4 ani. Bebelușul lor a venit pe lume la sfârșitul anului trecut.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si