Pentru astăzi propunem o iluzie optică care spune multe despre cel care încearcă să îi dea de capăt. Trebuie să privești cu atenție toate detaliile din imagine.

Observă tot ansamblul cu atenție după care numără toate animalele care se găsesc în fața ta. mare atenție! Unele dintre vietăți sunt foarte bine deghizate.

Citește și: Test de atenție: Poți să găsești țestoasa din imagine în doar 15 secunde? Doar cele mai inteligente persoane reușesc

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

test iq, test atentie

Câte animale ai reușit să găsești? 

Imaginea prezintă un elefant și alte 12 creaturi ascunse. La prima vedere animalele sunt un elefant, un măgar, un câine, o pisică și un șoarece. Dacă te uiți mai atent vei observa că în coada elefantului se află un șarpe, iar în jurul piciorului acestuia bâzâie un mare țânțar. Tot pe elefant se află și o broască țestoasă.

Ochiul elefantului este de fapt un pește, iar în trunchiul elefantului se află ascuns un delfin.

Falca de jos a elefantului este un crocodil, iar creveții se ascund în golul dintre picioarele din față. În spațiul dintre capul elefantului și trunchi apar păsări.

Dacă ai văzut între patru și șase animale înseamnă că le-ai descoperit doar pe cele mai evidente, ceea ce înseamnă că nu ești foarte atent la detalii. Dacă ai văzut între șapte și nouă animale înseamnă că atenția ta pentru detalii este foarte bună și este posibil să beneficiezi de ea în fiecare zi.

Dacă ai observat zece sau toate cele 13 vietăți înseamnă că aveți o atenție perfectă pentru a lucra ca agent secret.

Citește și: TEST de personalitate. Ce vezi prima dată în această imagine? "Predicțiile" despre latura ta ascunsă te vor surprinde

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si