"M-am bucurat să particip la inaugurarea Casei României la Paris, care reușește să aducă locurile natale mai aproape de membrii Echipei Olimpice, de cei care au venit să îi susțină în Franța, dar și de cei care vor dori să se reconecteze cu țara sau să o cunoască mai bine. Începând de astăzi, inima României va bate și mai puternic, datorită sportivilor noștri care vor intra în cea mai mare competiție internațională.

Participarea României la Jocurile Olimpice este un motiv de mândrie pentru noi toți și sunt sigur că în aceste zile pline de emoții vom fi alături de sportivii noștri, cărora le dorim mult succes. Hai, România!", a fost mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a președintelui României.

Carmen Iohannis Klaus Iohannis Paris 2024

Câte mii de euro au costat rochia și poșeta etalate de Carmen Iohannis la Paris

Klaus Iohannis a fost însoțit, la Paris, de soția sa, Carmen. Prima doamnă a purtat o ținută simplă, de zi: o rochie albă cu imprimeu- maci roșii-, o poșetă și ochelari de soare.

Criticii vestimentari au comentat imediat apariția lui Carmen Iohannis. Rochia este Dolce&Gabbana și costă 1500 de euro. Poșeta folosită ca accesoriu este, în schimb, de la Christian Dior, iar prețul este de aproximativ 2850 de euro.

Fără să punem la socoteală și încălțămintea și ochelarii de soare, doar rochia și geanta au costat nu mai puțin de 4350 de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Carmen Iohannis Klaus Iohannis Paris 2024

Soția lui Klaus Iohannis a avut o ținută de zi aleasă corect, cu o mică excepție. Criticii vestimentari spun că este o greșeală să asortezi o rochie de designer italian cu un accesoriu de la o casă de modă franțuzească.

sursa foto: Facebook Klaus Iohannis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si