Totodată, în același interval au fost raporate 80 de reacţii adverse.

Peste 103.000 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore s-au vaccinat 103.233 de persoane, dintre care 84.348 cu prima doză conform CNCAV. Cele mai multe persoane au fost vaccinate cu serul Pfizer, respectiv 84.348, în timp ce altor 7.171 de persoane le-a fost administrat vaccinul anti-COVID Moderna.

Cu serul de la AstraZeneca au fost vaccinate un număr de 7.173 de persoane, iar cu serul de la Johnson&Johnson s-au vaccinat 4.541 de persoane.

Până în prezent au fost administrate 17.203 doze de vaccin de la Jonhson & Jonhson, acesta se administrează în cabinetele medicilor de familie, într-o singură doză, fără să se mai facă rapelul.

Citeste si: VIDEO- Klaus Iohannis: Din 15 mai, se elimină purtarea măştii în exterior. Dispar și restricţiile de circulaţie de noapte

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore? Anunțul autorităților
Câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore? Anunțul autorităților[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în Constanța, pe faleza Cazinoului

Câte reacții adverse au fost raportate în ultimele 24 de ore?

Autoritățile au anunțat că 80 de reacţii adverse au fost înregistrate în utimele 24 de ore, dintre care pentru un număr de 134 de reacții se fac investigații.

De la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent s-au înregistrat 15.093 de reacții adverse, fiind utilizate 6.409.083 de doze de vaccin anti-COVID.

Citeste si: Bilanț coronavirus azi, 13 mai. Câți pacienți mai sunt la ATI și câte decese s-au raportat în ultima zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si