Testele de atenție fascinează omenirea din cele mai vechi timpuri pentru că îl fac pe cel care le rezolvă să se concentreze, să nu se lase distras și să încerce să găsească răspunsul corect. Astfel de teste sunt menite să păcălească mintea umană și sunt considerate unele dintre cele mai simple metode pentru a determina cât de dezvoltată este atenția și inteligența unei persoane.

Pentru astăzi îți propunem un test cu pisici, menit să îți testeze atenția.

Citește și: TEST IQ pentru genii! Câte triunghiuri sunt, de fapt, în această imagine?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

test inteligenta, test atentie, test pisici

Poți să descoperi câte pisici sunt în această imagine? 

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Testul de astăzi nu este foarte complicat, dar îți va testa cu siguranță atenția și puterea de concentrare. Mai exact, trebuie să privești cu mare atenție imaginea de mai sus și să descoperi toate pisicile care se află în ea, chiar dacă sunt sau nu vizibile la prima vedere. Mare atenție, unele feline se află unde te aștepți mai puțin.

După ce ai găsit răspunsul te poți verifica cu imaginea de mai jos pentru a afla dacă soluția ta este cea corectă.

Ai aflat câte pisici sunt în imagine?

Rezolvare: În imagine sunt 21 de pisici. În cazul în care nu ți-ai dat seama de rezultat trebuie să știi că unele dintre feline nu sunt la fel de vizibile ca altele. Toate pisicile care nu se văd din prima sunt indicate de săgeți.

După cum poți observa, nu toate pisicile au aceeași dimensiune.

De asemenea, o parte dintre animale sunt ascunse aproape în totalitate în spatele celor din primul rând. Tu ai reușit să găsești varianta corectă de răspuns?

Vizitează Știrile Kanal D pentru mai multe teste care îți vor pune mintea la încercare.

Citește și: Toată lumea vede mașina verde din imagine, dar ai nevoie de un IQ peste medie ca să găsești un autoturism galben bine ascuns

test inteligenta, test atentie, test pisici

Rezolvarea testului de mai sus.

[Sursa foto: Știrile Kanal D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si