„Un chirurg mi-a spus că este o singură șansă la 22 de milioane ca să găsesc potrivirea perfectă pentru transplant”, a povestit Lucy Humphrey.

Nu se știe niciodată de unde sare iepurele, spune un proverb românesc. Dar în acest caz a fost un cățel Doberman care a sărit în ajutorul stăpânei sale.

Citește și: Un bărbat este cercetat penal după ce a împușcat patrupedul vecinilor

Lucy Humphrey suferea de insuficiență renală după ce a fost diagnosticată cu Lupus, o afecțiune care provoacă inflamație la inimă, plămâni, ficat, rinichi și articulații.

Medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit dacă nu găsește donatorul pentru un transplant de rinichi, potrivit BBC News.

"O necunoscută întâlnită pe plajă mi-a salvat viața"

Lucy și partenerul Cenydd Owen, în vârstă de 49 de ani, din Caerphilly, Țara Galilor de Sud, trebuiau să-și ia camioneta pentru o pauză de weekend la Aberystwyth, la 120 de km distanță.

Citește și: Tragedia unei familii din Olt: Doi copii au rămas orfani după ce mama le-a murit la a doua naștere, iar tatăl lor s-a stins din viață ieri, la aproape trei ani de la decesul femeii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar pacienta nu se simțea suficient de bine pentru călătoria lungă, așa că s-au dus la cea mai apropiată plajă, unde s-a petrecut "întâlnirea miraculoasă".

Ce s-a întâmplat? Cățelul Doberman a adulmecat un donator de rinichi „perfect” pentru stăpâna sa aflată pe moarte, împotriva șanselor de unul la 22 de milioane!

Lucy Humphrey și-a luat câinii Jake și Indie la plajă în ziua respectivă, iar Indie a fugit țintă la o străină aflată la 100 de metri distanță și nu a vrut să o lase în pace.

Humphrey, care mai avea maxim cinci ani de trăit, și-a cerut scuze lui Katie James, în vârstă de 40 de ani, iar cele două femei au început să vorbească și apoi s-au împrietenit.

Katie James a descoperit că Lucy Humphrey s-a înscris pe lista de un transplant de rinichi și i-a dezvăluit că tocmai a intrat în registrul donatorilor.

În mod incredibil, s-a dovedit că organismele celor două femei sunt compatibile- adică acea potrivire de unu la 22 de milioane!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Lucy Humphrey

Lucy Humphrey și salvatoarea ei

Operația de transplant a avut succes

După ce doamna James s-a oferit voluntară, cele două femei au mers la Spitalul Universitar din Wales din Cardiff pe 3 octombrie anul trecut.

Operația a fost un succes, iar Lucy este acum complet recuperată și trăiește o viață normală și fericită. Ea a spus: „Am avut mare nevoie de acest transplant, eram pe lista de așteptare de câțiva ani".

Donatoarea a declarat și ea: "Mă simt foarte norocoasă că am cunoscut-o pe Lucy, știu că a funcționat și știu că ea este acolo și își trăiește viața. Pentru mine, nu a fost nimic negativ. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată și mă simt atât de mândră de mine, iar familia mea este mândră de mine."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si