George Bervoianu suferea de o boala grava de ceva vreme. In ultima perioada, calatorea des, pagina sa de socializare fiind plina de imagini din diverse locatii. Parea vesel, afisand o mina optimista, in ciuda bolii.  La inceputul lunii mai, George Berevoianu a fost la Lisabona, la Eurovision, acesta fiind se pare si ultima sa calatorie in strainatate.

George Berevoianu, in Lisabona, la inceputul lunii mai

Apropiatii spun ca in ultima perioada parea ca se simte mai bine, desi trebuia sa se interneze din nou.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Miercuri, insa George Berevoanu a murit.

“Ai plecat mult prea devreme”, scrie in comentariul multora. George Berevoianu avea doar 41 de ani, desi era un jurnalist cu experienta, apreciat de colegii sai.

Sora jurnalistului a publicat un mesaj de adio pentru fratele ei, care a plecat mult prea devreme dintre noi."Drum lin printre stele! Vei ramane in inimile noaste exact asa: un frate grijuliu, un unchi atent si iubitor cu nepoatele sale, un coleg bun si saritor, un jurnalist pasionat!", a scris sora lui George Berevoianu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si